Spalatorie covoare in Constanta

Comenzi: 0721.848984 | 0760.505080

Spalatorie de covoare | ROCLEAN

Servicii profesionale de spalare a covoarelor si mochetelor in Constanta. Folosim detergenti speciali pentru textile fara inalbitori sau agenti de albire, solutii speciale pentru pete, linie de spalare complet automatizata, clatire si stoarcere in centrifuga, iar uscarea covoarelor se face rapid in uscator, cu temperatura, ventilatie si dezumidificare controlata.

NOU ! Singura spalatorie din Constanta COMPLET AUTOMATIZATA cu cea mai moderna linie de spalare

Etapele spalarii covoarelor la spalatoria de covoare ROCLEAN

Desprafuirea si aspirarea covoarelor in desprafuitor ( batator ) automat

Covoarele si mochetele sunt introduse in desprafuitor automat unde sunt batute / desprafuite si aspirate inainte de spalare.


Spalarea covoarelor

Spalarea covoarelor se efectueaza pe o linie de spalare moderna, complet automat. Covoarele sunt periate, clatite cu presiune si aspirate umed. Dozarea detergentului este de asemenea automata. Detergentul de baza este produs special pentru textile specifice covoarelor, bio-degradabil, detergent pentru covoare - nu contine inalbitori sau agenti de albire.


Clatire preliminara

Clatirea covoarelor se face in doua etape, prima etapa cu jet de apa sub presiune, a doua prin aspirare umeda.


Stoarcere finala

Covorul se introduce in centrifuga la o rotatie de 1400 RPM, prin centrifugare eliminandu-se 90% din apa.


Uscare

Uscarea covoarelor se face la o temperatura de 45, cu dezumidificator de aer pentru extragerea apei. Deoarece prin procedeul de centrifugare apa se elimina in proportie de 90%, uscarea covoarelor nu dureaza mai mult de 12 ore.


Verificare si periere

Intrucat tot procesul de spalare este automat, dupa uscare, covoarele sunt atent verificate si periate manual pentru a ne asigura ca acestea raman impecabile si fara nici un fel de par de animale sau scame.


Parfumare si ambalare

Inainte de a va fi livrate, covoarele sunt parfumate si ambalate.


Comanda online

Va rugam completati corect toate informatiile solicitate. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil pentru confirmare.

Calculator pret

Introduceti dimensiunile covoarelor in cm. Nota: Va rugam nu introduceti covoare cu dimensiuni mai mici de 1 m². Acestea vor fi calculate la pretul integral al unui m², respectiv 9 Lei.

Lungime  x  Latime (cm)
       = 0 lei
Lungime  x  Latime (cm)
       = 0 lei
Lungime  x  Latime (cm)
       = 0 lei
Lungime  x  Latime (cm)
       = 0 lei
Lungime  x  Latime (cm)
       = 0 lei
Lungime  x Latime (cm)
       = 0 lei
0 lei