Spalatorie covoare in Constanta

Comenzi: 0721.848984 | 0760.505080

Spalatorie de covoare | ROCLEAN

Servicii profesionale de spalare a covoarelor si mochetelor in Constanta. Folosim detergenti speciali pentru textile fara inalbitori sau agenti de albire, solutii speciale pentru pete, linie de spalare complet automatizata, clatire si stoarcere in centrifuga, iar uscarea covoarelor se face rapid in uscator, cu temperatura, ventilatie si dezumidificare controlata.

Raspunsuri la intrebari frecvente

Cum fac o comanda / programare ?

Ne sunati la 0721.84.89.84 sau ne trimite-ti un e-mail la adresa comenzi@spalatoriecovoareconstanta.ro - ne comunicati adresa dumneavoastra si stabilim impreuna ziua si intervalul orar in care putem veni sa ridicam covoarele.

Nu doresc spalare chimica, cum spalati covoare ?

Spalarea se face mecanic NU CHIMIC. Utilizam o linie de spalare complet automata si detergenti profesionali, special destinati pentru materiale textile / fibre sintetice. Detergentul de baza este bio-degradabil, conform normelor in vigoare.

Cand primesc covoarele inapoi ?

Intr-un termen de 72 ore, chiar de 24 ore, in functie de volumul de covoare pe care il avem in perioada respectiva. Dupa ce covoarele dumneavoastra sunt curate si uscate, va contactam telefonic pentru a stabili ziua si intervalul orar exact pentru livrare.

Cum se usuca atat de repede, dupa spalarea cu apa ?

Dupa spalarea efectiva, covoarele sunt introduse intr-o centrifuga cu scopul de a fi clatite si stoarse. Prin centrifugare este eliminata 90% din apa, dupa care sunt introduse la uscat intr-o camera special amenajata cu sistem de ventilatie, temperatura de 45 , precum si cu un dezumidificator industrial cu o capacitate mare de extractie a apei.

Care este comanda minima ?

Nu exista comanda minima. Preluam orice comanda indiferent de dimensiuni, cu transportul gratuit in Constanta. TOATE COVOARELE CU DIMENISUNI FOARTE MICI VOR FI TARIFATE UNITAR CU 1 METRU PATRAT. ( ex. covoarele cu o dimensiune de 0.30m x 0.50m se vor considera 1 metru patrat si se vor tarifa ca atare )

Preluati comenzi si din alte localitati ? Care sunt conditiile ?

Preluam comenzi din Ovidiu, Lumina, Navodari, Mamaia, Cumpana, Lazu, Agigea, Eforie Nord / Sud, Techirghiol si Valul lui Traian, insa pentru a beneficia de transport gratuit in aceste zone, comanda minima trebuie sa fie de 100 Lei. Daca comanda este mai mica, se percepe o taxa de transport de 20 Lei.

Cum si cand platesc ?

Platiti in momentul in care primiti covoarele inapoi, curate si parfumate. La ridicarea covoarelor primiti un Bon de Comanda, urmand ca la livrare sa achitati contravaloarea serviciilor in baza bonului de comanda si a bonului fiscal pe care il primiti.

Va multumim si asteptam cu drag comenzile Dumneavoastra !

Comanda online

Va rugam completati corect toate informatiile solicitate. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil pentru confirmare.

Calculator pret

Introduceti dimensiunile covoarelor in cm. Nota: Va rugam nu introduceti covoare cu dimensiuni mai mici de 1 m². Acestea vor fi calculate la pretul integral al unui m², respectiv 9 Lei.

Lungime  x  Latime (cm)
       = 0 lei
Lungime  x  Latime (cm)
       = 0 lei
Lungime  x  Latime (cm)
       = 0 lei
Lungime  x  Latime (cm)
       = 0 lei
Lungime  x  Latime (cm)
       = 0 lei
Lungime  x Latime (cm)
       = 0 lei
0 lei